Het leukste metselbedrijf van Midden-Nederland

VANLAGEN staat voor goede afspraken en een kwalitatief stuk metselwerk

Op 1 april 1996 werd Bouw & Aannemersbedrijf Van Lagen & Van den Akker opgericht. Vanaf het jaar 2000 verhuisde het bouwbedrijf van Ede naar Terschuur en werd voortgezet door Johan en Marjan van Lagen onder de naam Bouw & Aannemersbedrijf VANLAGEN. In 2005 kwam daar VANLAGEN Metselwerken bij. In de eerste 8 jaar bestond het bedrijf gemiddeld uit 10 personen, maar vanaf 2005 is VANLAGEN sterk gegroeid naar ruim 20 medewerkers. Inmiddels is een stap terug gedaan en werken wij met veel plezier met 8 tot 10 collega's.

VANLAGEN Metselwerken staat voor het met passie uitvoeren van het ambacht. Bijzondere projecten worden gerealiseerd, met oog voor de authentieke werkwijze. Bijzondere metselverbanden en onderdelen worden regelmatig gemaakt. Neem hiervoor een kijkje bij onze Projecten.

VANLAGEN verzorgt allerlei soorten metselwerken in verschillende verbanden: zoals halfsteens, wild, klezoor, staand, kruis, vlaams, ketting, stapel, engels verband enz. Tevens verzorgen wij handzaam en elementen lijmwerk in vuil- en schoonwerk. Ook bijzonder metselwerk zoals rollagen, bogen en togen, hanenkammen, ezelsruggen, boerenvlechting e.d. worden door ons verzorgd.

Het doorgestreken metselwerk, zgn pointmastervoeg wordt regelmatig uitgevoerd door onze metselaars. Hiervoor heeft VANLAGEN een eigen voegmaster/pointmaster ontwikkeld welke beter in de hand ligt van de metselaar.

Erkend leerbedrijf

VANLAGEN is een erkend leerbedrijf. Jonge mensen maken wij enthousiast voor het metselvak. Zij krijgen de ruimte om effectief hun opleiding te volbrengen. Er worden zowel BBL1, BBL2 als BBL3 leerlingen geplaatst. Ook is er ruimte voor BBL4: assistent uitvoerder, VMBO stageplaatsen en leerwerktrajecten. Metselen leer je aan de draad en de theorie op school.

SPonsortoernooi Terschuurse Boys

Het Sponsortoernooi op Sportpark Overbeek is een jaarlijks evenement waaraan wij regelmatig meedoen. Een team van collega's, familie en vrienden zorgen voor een dagje sportieve gezelligheid.

VANLAGEN Metselwerken:     de specialisten in metselwerk.